- Stock: 2-3 zile
- Model: HA-A DBE17 - scot
Storcătorul cu presare la rece pentru fructe, legume și frunze Hurom HA Alpha subliniază încă o dată avansul excepțional al Hurom în proiectarea și realizarea storcătoarelor cu presare la rece. Parte a celei de-a treia generații Hurom, acest produs inovator deschide o nouă eră în stoarcerea fructelor, legumelor și frunzelor prin presare la rece. Din punct de vedere tehnic aduce multiple îmbunătățiri la sistemul de stoarcere, optimizând mai ales modul în care sunt evacuate resturile, Hurom HA Alpha poate procesa fără nici o problemă rădăcinoase dure, fructe moi sau frunze, gestionând perfect evacuarea resturilor, menținând astfel un flux continuu de ingrediente care ajung la ansamblul de procesare. Rezultatul va fi un suc mai bine omogenizat, cu mai mulți nutrienți, procesarea se va face mult mai ușor și rapid, experiența folosirii unui aparat Hurom va fi mai plăcută decât în cazul oricărui aparat Hurom de până acum. Axul melcat reproiectat cat si sistemul de antrenare al periilor rotative garantează faptul că veți avea mai puține resturi în bol și mai mult conținut în sucul dumneavoastră.
La capitolul design, Hurom nu a stat niciodată atât de bine. Tușele moderne, materialele de calitate remarcabilă și noile culori disponibile în premieră pentru modelele Hurom aduc un aer proaspăt dar elegant și distinst în același timp. Hurom HA Alpha storcător vertical cu presare la rece se clasează deasupra oricărui concurent atât din punct de vedere al eficienței și robusteței cât și din punct de vedere al materialelor folosite în realizarea componentelor sau al designului și eleganței.Nici unul dintre elementele pe care Hurom le-a făcut superlative în domeniu nu au fost înlocuite ci eventual îmbunătățite.
Axul melcat și sitele din ULTEM, bolul din Tritan sau sistemul ultra-lent de stoarcere la 43 de rotații pe minut au rămas componente de bază ale storcătorului Hurom HH Alpha dar au fost în continuare reproiectate și optimizate ca să asigure performanțe maxime și să dureze o viață. Cea de-a treia sită din ULTEM, pentru înghețate, șerbeturi și smoothies, este acum în premieră dotare standard, inclusă în pachetul aparatului, astfel, Hurom HA Alpha adaugă o funcționalitate suplimentară la lista celor deja existente, puteți folosi aparatul pentru a obține delicioase înghețate, șerbeturi sau smoothie.*
*Consultaţi manualul de utilizare al Hurom HA Alpha storcător vertical cu presare la rece pentru instrucţiuni în acest sens.
**Garanția oferită de Hurom România pentru acest model este de 10 ani pentru motor, respectiv 2 ani pentru restul pieselor.
Tip produs: Slow juicer
Utilizat pentru: Fructe Citrice Legume
Utilizare: Rezidențial
Material carcasă: ABS
Material recipient: Tritan
Caracteristici cheie:
- Sistem anti-alunecare
- Protecție supraîncălzire
- Reverse
- Presare la rece
- Accesorii incluse: Accesoriu împingere, Sită, Accesoriu pentru înghețată, Perie curățare, Container pulpă
Culoare: Argintiu
SPECIFICATII TEHNICE
Putere 150 W
Trepte de viteza 1
Capacitate recipient suc 0.5 l
DIMENSIUNI
Lungime 22.3 cm
Latime 17.97 cm
Inaltime 40.74 cm
Lungime cablu 1.4 m
Greutate 4.8 Kg
De ce Hurom şi presarea la viteză redusă?
Hurom este inventatorul Slow Squeezing System, acesta fiind un sistem inovator de stoarcere lentă prin presare la rece, fără frecarea și încălzirea sucului la viteze mari, fără aerarea sucului ca și în cazul storcătoarelor centrifugale. Se reușește astfel o stoarcere naturală, se maximizează cantitatea de suc și se păstrează integral vitaminele, mineralele, enzimele, fitonutrienții si antioxidanții.
Stoarcerea lentă, prin presare la rece înseamnă un suc ale cărui proprietăți nu sunt modificate de temperatură sau forțe de frecare ca și în cazul celorlalte metode de stoarcere. Aceste condiții speciale de procesare facilitează conservarea tuturor elementelor benefice din fructe, legume sau frunze. Stoarcerea cu Hurom face ca și cele mai mici elemente ale fructelor, legumelor și fructelor, așa numiții nutrienți esențiali sau fito-nutrienți să fie transferați în sucul dumneavoastră. Vă puteți bucura, astfel de toate binefacerile naturii într-un pahar cu suc.
Natura a evoluat timp de 4,5 miliarde de ani și și a ajuns la performanța de a oferi ființelor care populează Terra răspuns oricărei probleme existente. Astfel, natura se îngrijește de orice nevoie a noastră, singura condiție fiind să căutăm răspunsurile acolo unde natura le păstrează. De secole, omul a folosit instrumentele oferite de natură pentru a își spori durata de viață sau a îmbunătăți calitatea vieții, în trecut, toate remediile erau căutate în natură iar aceasta le descoperea oamenilor cu generozitate.
Evoluția a făcut ca omul să se îndepărteze de natură și să își creeze propriul mediu de viață în care să încerce să stăpânească elementele. Din păcate, s-a dovedit de prea multe ori că acest lucru este imposibil. Tehnologia modernă ne ajută să ne întorcem la natură pentru a-i culege bienfacerile și a le transforma în medicamente ultra-eficiente pentru corpul și mintea noastră. Hurom a creat storcătoare lente, cu presare la rece pentru ca omul să își aducă aminte că natura nu trebuie îmblânzită ci respectată și prețuită pentru minunile pe care le ascunde pretutindeni.
Hurom susține viața și își dorește ca fiecare dintre noi să trăiască o viață lungă și fericită, unul dintre secretele longevității fiind consumul regulat de sucuri din fructe, legume și frunze. În mod obișnuit, cantitatea de fructe și legume pe care o putem consuma este limitată iar absorbția acestora mai lentă. În cazul consumului de suc, cantitatea de fructe sau legume pe care o putem ingera sub formă lichidă este mult mai mare iar absorbția foarte rapidă și fără efort.
Pentru economia organismului nostru este foarte important ca raportul efort/efect sa fie unul optim, iar sucurile din fructe, legume și frunze asigură un aport crescut de vitamine, minerale, enzime, fironutrienți, din care organismul nostru extrage elementele vitale unei bune funcționări pe care le poate transforma cu efort minim, conservând energie vitală. Avansul tehnologic al aparatelor Hurom face acum posibilă obținerea unor preparate mult mai elaborate decât sucurile din fructe, legume sau frunze, contribuind la sănătatea și bunăstarea celor care înțeleg și acceptă mesajul naturii.